U atraktivnoj svečanoj dvorani Circolo u petak, 5. studenoga 2021, održat će se večer posvećena mračnoj strani umjetnosti Spettacolo Dell’occulto – koncert bendova GRČ & Old Night.

Koncert u organizaciji Udurge Ri Rock izvorno se trebao održati 22. listopada, ususret Noći vještica, no zbog kašnjenja s restauratorskim radovima u dvorani Circola, datum koncerta je pomaknut.

Program

Uvertira:
Za samo otvorenje večeri pripremljena je uvertira uz kratki dijalog Božanstvene Komedije Dante Alighieria na talijanskom jeziku.

Slijedi… Koncertni krešendo za pamćenje.
Ove godine održava se 40. godina od nastupa Parafa u dvorani Circolo i došlo je vrijeme da još jedne legende riječke scene ponovno zatresu zidove raskošne dvorane i zauvijek zabilježe ovaj bitan trenutak u povijesti grada Rijeke. S ponosom predstavljamo nastup beskompromisnog benda GRČ! Šok i žestina uzdignut će večernju atmosferu kada Zoff i njegov „jezivi orkestar“ stupe na binu te tako donesu jedinstven događaj koji ne želite propustiti.

Grč / Foto: Udruga Ri Rock press

Grč / Foto: Udruga Ri Rock press

Intermezzo:
U koncertnoj pauzi održat će se monolog iz mračne strane talijanske književne povijesti i tako najaviti epilog večeri.

Epilog:
Završni čin ovjekovječit će nastup riječkih doom metalaca Old Night. Ovi istaknuti glazbenici riječkog podneblja će svojim tmurnim notama oplemeniti mračnu atmosferu i uz samu dvoranu Circolo, kao veličanstvenu kulisu, pretvoriti događaj u nezaboravno iskustvo za Noć Vještica.

Old Night / Foto: Udruga Ri Rock press

Dress-code:
Posjetitelje se poziva da događaj uveličaju odabirom otmjenih kostima s temom: mistike, vamp okultizma i maskirne tajanstvenosti sa naglaskom na crno, crno i samo crno.

Ulaznice

Dvorana Circolo otvorit će svoja vrata otvoriti u 21 h, a goste ispratiti točno u ponoć.
Ulaznica za ovu svečanu večer iznosi 60 kn, a broj mjesta je ograničen pa se gosti pozivaju da svoja mjesta rezerviraju na vrijeme.

Ulaznice je moguće rezervirati online na poveznici https://forms.gle/UGGEY2AEwn6QTKnT7, a uplatu je moguće izvršiti transakcijski unaprijed ili gotovinom na ulazu 30 minuta prije početka samog događaja.

Posjetiteljima koji su kupili ulaznice za 22. listopada 2021. one će vrijediti i za novi datum, a ukoliko im novi datum ne odgovara povrat, povrat novca se može zatražiti putem e-maila udrugarirock@gmail.com.

Na ulazu u dvoranu Circolo biti će potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Za one koji nemaju Covid putovnicu bit će osigurano testiranje na ulazu po cijeni od 30 kn.

Kada?

05.11.2021. – 05.10.2021.
21:00