U okviru 27. revije lutkarskih kazališta, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, u nedjelju 6. studenoga u 10 sati i 18 sati, izvodi se predstava „Slonić Dištonić“ u produkciji Gradskog kazališta lutaka Split.

O predstavi

Svake godine kralj i kraljica organiziraju glazbeni festival u kojem se najbolji pjevači i svirači natječu za nagradu ‘Zlatni Akord’. Čarobnjak Mandolini je počasni član žirija i jedini u kraljevini koji ne zna pjevati ni svirati. Kada ne dobije pozivnicu za festival, razljućeni čarobnjak ga odluči uništiti. Njegov pomoćnik Slonić svojom specijalnom metodom cijelom carstvu ukrade ritam i sluh.

Autorska ekipa

Redatelj: Siniša Novković
Lutke, kostimi i scena: Luka Duplančić
Skladatelj: Tomislav Topić

Izvode

Sanja Vidan, Ivan Medić, Branimir Rakić, Justina Vojaković-Fingler, Franjo Đaković, Milana Buzolić-Vučica, Milena Blažanović, Andrea Majica

Uzrast: 3+
Trajanje: 40 min.

Ulaznice

Na ovogodišnjoj, 27. reviji lutkarskih kazališta koja će se održati od 2. do 12. studenog bit će odigrano 10 predstava lutkarskih kazališta iz Hrvatske, Srbije i Bugarske.

Ulaznice se od 19. do 31. listopada mogu kupiti na blagajni kazališta od ponedjeljka do petka od 15:30 do 18:30 sati; od 3. do 12. studenog sat vremena prije početka predstave na mjestu izvedbe izuzev nedjelje 6. studenog u Dječjoj kući kada se blagajna otvara pola sata prije početka predstave.

Ulaznice se mogu kupiti i online putem servisa mojekarte.hr, a rezervirati se mogu na broj telefona 051 325 690 ili putem e-mail adrese blagajna.gklri@gmail.com.

Programska knjižica 27. revije lutkarskih kazališta dostupna je na poveznici: https://www.mojarijeka.hr/wp-content/uploads/2022/10/Programska-knjizica-27-Revije-lutkarskih-kazalista.pdf

Kada?

06.11.2022.
10:00