Na Trsatskoj gradini svima dobro poznata Sandra Bagarić te glazbenik Darko Domitrović izvest će pjesme: Život je lijep, Zvijezda je zasjala, Memory, Caruso, Memory i mnoge druge.

Sandra Bagarić srednje glazbeno obrazovanje završila je u Sarajevu. Tijekom školovanja nagrađivana je na natjecanjima solo pjevanja i flaute. Od 1996. angažirana je kao solist u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija gdje nastupa u mnogim predstavama. U izdanju Aquarius Recordsa izdala je CD Be/Cante i CD Adagio. Djeluje i kao voditeljica glazbenih emisija i show-programa na televizijama u Hrvatskoj i BiH.

Darko Domitrović započinje glazbeno školovanje u MS V. Lisinski u klasi prof. B. Zorić. Studij glasovira nastavlja na konzervatoriju P. I. Čajkovski Moskvi (u klasi prof. H. Mirvis) Nastupao je u Austriji, Njemačkoj, Francuskoj, ltaliji, Švedskoj, Danskoj, Engleskoj, Japanu, Spanjolskoj, Finskoj, Rusiji, Poljskoj, SAD-u Argentini, Chileu, Uruguayu, Sloveniji, Makedoniji i BiH. Sklada djela za glasovir i solo-pjesme.

Ulaznice

Ulaznice za događaje prodaju se u Vintage baru na Gradini i preko sustava mojekarte.hr te njihovim prodajnim mjestima. Ulaznice će se moći nabaviti i na sam dan manifestacija na ulazu u Trsatsku gradinu.

Sve informacije vezane za 17. Ljeto na Gradini dostupne su na službenoj stranici Ljeta www.trsatskagradina.com kao i na Facebook te Instagram stranici Trsatska gradina.

Program Ljeta na Gradini financijski podržavaju Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke, Vintage bar te Zagrebačka banka.

Medijski sponzori ljeta su Novi list, portal Moja Rijeka, Radio Rijeka, Laganini FM, radio Korzo, radio Otok Krk.

Kada?

05.08.2022.
21:30