U subotu i nedjelju, od 10 do 18 sati, u Tower centru Rijeka bit će postavljena izložba studentskih radova kojom završava drugo izdanje kulturnog projekta RiKula u organizaciji riječkog ogranka udruge eSTUDENT.

Na izložbi će posjetitelji i stručni žiri, koji je ove godine sastavljen od Petre Mrše, Sanje Rotter i Ive Alibašić, odabrati tri najbolja djela. Osim što će najbolji od najboljih biti nagrađeni bogatim nagradama, također će se dodijeliti i posebna nagrada publike. 

RiKula je kulturni projekt kojem je u glavni cilj sudionike upoznati s raznim aspektima umjetnosti i dizajna te im kroz završnu izložbu dati priliku da i sami pokažu svoje umjetničke vještine. Na natjecanju su sudjelovali studenti iz svih dijelova Hrvatske, a zadatak je bio poslati fotografije ili crteže na temu zajedništva. 

Projekt je osmišljen s ciljem promicanja kulture u Rijeci te je ove godine održan u dva dijela: predavanje u sklopu otvorenja prijava za natječaj za izložbu te sama izložba. Više informacija o prvom dijelu projekta možeš saznati na linku.

Ovo je druga godina da se projekt održava. Prošle godine je uključivao predavanja, radionice i završnu humanitarnu izložbu. Također, sva prikupljena sredstva od ulaznica na izložbu su donirana u humanitarne svrhe.

Saznaj više!

Uključi se i ti u ove i slične projekte unutar eSTUDENTa, a za sve informacije o Udruzi ili sličnim projektima, posjeti našu web stranicu ili društvene mreže, Facebook, Instagram i LinkedIn, a ako ne želiš propustiti novosti koje eSTUDENT donosi u ovoj akademskoj godini, pretplati se na naš newsletter.

Kada?

21.05.2022. – 22.05.2022.
10:00