Kao i u posljednjim domaćim utakmicama neće biti prodaje ulaznica već će ulaz biti dozvoljen samo vlasnicima kompleta ulaznica za sezonu 2019./2020. te neće biti moguće prenijeti komplet ulaznica na drugu osobu.

GNK Dinamo je preuzeo ulaznice za svoje navijače za prodaju u Zagrebu te na dan utakmice na stadionu HNK Rijeka neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače.

Sve tribine će biti otvorene za gledatelje, a ulazi na stadion se otvaraju u 20 sati.

Molimo sve gledatelje koji dolaze na stadion da se pridržavaju Preporuka za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledatelja izdanim 13. lipnja od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), a koje se nalaze u prilogu. I dalje su na snazi preporuke od kojih izdvajamo sljedeće:

– da osobe na tribini sjede na udaljenosti od 1,5 metara jedna od druge,

– gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu i ako je u jutarnjim satima temperatura viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti treba se telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku,

– za vrijeme ulaska i izlaska iz športskog objekta, kao i tijekom boravka odnosno prolaska gledatelja kroz zatvorene prostore športskog objekta (hodnici, sanitarni čvor i sl.) preporučuje se držati razmak od 1,5 metra kao nužnu fizičku udaljenost pa stoga molimo sve gledatelje da prilikom odlaska na utakmicu krenu ranije prema stadionu kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Molimo sve naše vlasnike kompleta ulaznica da budu odgovorni prema sebi, svojim obiteljima i drugim gledateljima na stadionu te da se pridržavaju navedenih Preporuka HZJZ-a.

Kada?

05.07.2020.
21:00

Kalendar događanja