U dvorani Art-kina, u okviru prvog Riječkog filmskog foruma, održat će se projekcija američke indie drame s elementima komedije „Sveta Frances Alexa Thompsona.

U svojim tridesetima Bridget konačno pronalazi stalan posao dadilje šestogodišnjoj djevojčici Frances, a upoznaje i dragog momka, no iznenadnu stabilnost prekida neželjena trudnoća. Da stvari postanu teže, Bridget muku muči s tvrdoglavom djevojčicom i rastućim tenzijama među njenim majkama. Autentična, iskrena i hrabra komična drama o pronalasku svog mjesta pod maglovitim nebom odrasle dobi, Sveta Frances osvojila je simpatije kritike i publike osvježavajuće iskrenim scenarijem i glumačkim kreacijama.

Ulaznice

Ulaznice za Riječki filmski forum dostupne su na blagajni Art-kina (koja se otvara svaki dan sat vremena prije početka prve projekcije) i na platformi ulaznice.hr.

Ulaznice se prodaju pojedinačno za projekcije, po cijeni od 25,00 kuna (20,00 kuna za članove Filmskog kluba). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta koje je posljedica očuvanja propisanih epidemioloških mjera, rezervacija ulaznica nije moguća.

Više informacija o Riječkom filmskom forumu potražite na službenoj mrežnoj stranici www.riff.hr, na stranici Art-kina www.art-kino.org te na popratnim društvenim stranicama.

Kada?

02.09.2020.
18:30

Kalendar događanja