U okviru 25. revije lutkarskih kazališta, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku Kazališna družina Pinklec iz Čakovca izvodi predstavu za djecu „Vuka se ne bojim ja“.

O predstavi:

Kada trojicu praščića Ciglu, Dasku i Slamu majka pošalje u svijet da sagrade vlastite domove, oni se nađu u šumi u kojoj vreba opasni vuk. Kuće koje braća grade postaju simbol njihovog razvoja. Kada najstariji od njih, Cigla, svoju želju za igrom stavi u drugi plan kako bi sagradio siguran dom, prenosi snažnu pouku da u životu ne smijemo biti lijeni i olako uzimati stvari. Dok je imaginarni svijet praščića poput dječjeg, vuk postaje metafora za sve ono strašno što nas čeka u životu, probleme koji nas muče, prepreke koje moramo savladati, zadaće koje moramo ispuniti. Vuka su, na pragu njegove zrelosti u ‘priči u priči’, a u nastojanju da spase živote praščići i sami nečem poučili – ‘Nema nauke bez muke, ni kuće bez žuljave ruke.’

Izvedbe:

  • nedjelja, 8. studenog, u 18 sati

Autorska ekipa:

Redatelj: Romano Bogdan
Dramaturginja: Tanja Novak
Scenograf i kostimograf: Bruno Kontrec
Skladatelj: Davor Dokleja
Oblikovanje rasvjete: Neven Taradi

Izvode: Mario Jakšić, Bruno Kontrec, Karolina Horvat, Neven Matoša i Davor Dokleja

Predstava je namijenjena uzrastu 4+ i traje 45 minuta.

Ulaznice

Ulaznice se po cijeni od 25 kuna mogu kupiti online na portalu Mojekarte.hr te na blagajni GKL Rijeka (Blaža Polića 3), s tim da se rezervacije vrše na mail blagajna.gklri@gmail.com.

Kada?

08.11.2020. – 03.11.2020.
18:00