U okviru 25. revije lutkarskih kazališta, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, u četvrtak, 5. studenoga, u 17.30 i 19 sati, izvodi se predstava „Izgubljeno – nađeno“ Lutkarskog kazališta Mostar (BiH).

O predstavi

U jednom malom gradu, na jednom malom kolodvoru živi Ana. Ona je veoma usamljena i nema nikoga, ali trudi se da svaki putnik nađe put do svoga vlaka i da ništa ne zaboravi. Jednoga dana netko zaboravi prtljagu i Ana ju odmah odnosi u sobu za izgubljene — nađene stvari, ne znajući da je to prtljaga Mađioničara u kojoj se nalazi iznenađenje. Kada se kofer zatrese i pojavi čarobna krijesnica, nastaje malo čudnovato biće (Džems). I tako je Džems došao na svijet. Ova priča govori o raznim nestašlucima radoznaloga čudnovatog bića Džemsa, kako on vidi svijet oko sebe i što misli o tome. A sve to dovede do čarobnog prijateljstva.

Autorska ekipa:

Redatelj: Hrvoje Seršić
Asistent redatelja i suradnik za scenski pokret: Nenad Pavlović
Kostimografkinja, scenografkinja i kreatorica lutke: Ria Trdin
Skladatelj: Ervin Lustig
Oblikovatelj svjetla: Hrvoje Seršić

Izvode:

Anela Planinić, Tibor Oreč, Ivan Nevjestić, Jadranka Popović Miljko, Ružica Bošković

Predstava je namijenjena uzrastu 3+ i traje 40 minuta.

Ulaznice

Ulaznice se po cijeni od 25 kuna mogu kupiti online na portalu Mojekarte.hr te na blagajni GKL Rijeka (Blaža Polića 3), s tim da se rezervacije vrše na mail blagajna.gklri@gmail.com.

Kada?

05.11.2020.
17:30