Na Filozofskom fakultetu u Rijeci, u prostoriji F-141, u četvrtak, 24. studenog 2022., bit će održana radionica Prilike financiranja iz EU proračuna. Radionicu će voditi Maria Grbac i Ana Jerković, stručnjakinje iz Riječke razvojne agencije Porin d. o. o

Predviđeno trajanje je od 12:15 do 13:30 sati.   

Radionica je prvenstveno namijenjena studentima, nastavnom i nenastavnom osoblju te alumnima Fakulteta.

O radionici  

Ulaskom Hrvatske u Europsku Uniju otvorene su mogućnosti financiranja programa iz EU proračuna te  mnoge tvrtke, ustanove i udruge  svoje projekte financiraju iz različitih europskih izvora. To nerijetko podrazumijeva i otvaranje novih radnih mjesta pa su znanja i vještine povezane uz apliciranje i provođenje EU projekata postale neke od najtraženijih na tržištu rada.

Sudionici radionice bit će upoznati s funkcioniranjem proračuna Europske unije te europskim fondovima i programima kroz koje je moguće ostvariti sredstva potrebna za realizaciju ideja i projekata iz različitih područja (obrazovanje, znanost, kultura, poduzetništvo,  turizam, sport…).

Radionica se održava u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile), financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020.

Kada?

24.11.2022.
12:00

Kalendar događanja