Tim STARTER i eSTUDENT Mreže Rijeka putem Zoom aplikacije 28. travnja organizira prvi online Career Match Day za studente.

Career Match Day spaja studente ekonomije i tehničkih znanosti s poslodavcima. Mogu se prijaviti studenti svih sveučilišta, a studentima je ovo idealna prilika da se predstave tvrtkama, dobiju feedback od potencijalnog poslodavca te eventualno dobiju praksu, pripravništvo ili posao.

Kroz kratke selekcijske intervjue u trajanju od 7 minuta studenti će imati priliku razgovarati s poslodavcem. Nakon toga će unutar 3 minute jedni drugima potpuno anonimno putem aplikacije dati povratnu informaciju o proteklom intervjuu.

Ove godine na Career Match Dayu sudjelovat će tri kategorije poduzeća: Ekonomija,  STEM 1 i STEM 2.

U kategoriji Ekonomija nalaze se trgovački lanac Kaufland i računovodstvena organizacija KPMG Croatia. Unutar područja STEM 1 je vodeća tvrtka u pružanju inovativnih softverskih aplikacija u području aviokompanija i zdravstvene industrije – 2e Systems; potom kompanija koja radi na područjima testnih softvera za automobilske industrije za kupce iz vodećih automoto industrija te dSPACE engineering i Plava tvornica, vodeći pružatelj usluga razvoja aplikacija na Pimcore platformi na hrvatskom tržištu.

U kategoriji STEM 2 našla se agencija Infinium koja se bavi dizajnom i razvojem digitalnih rješenja, te agencija Ars Futura koja se bavi kreativnim dizajnom te razvojem web i mobilnih rješenja. Naposljetku dolazi jedna od 50 najbrže rastućih tech kompanija u središnjoj Europi – Agency04 koja izrađuje kompleksne web i mobilne aplikacije.

Više o svakoj kompaniji dostupno je na linku.

Prijaviti se možete putem online obrasca do 23. travnja.

Više informacija o Starteru dostupno je na Facebooku i Instagramu, a o eSTUDENTu i budućim radionicama pronađi na webu, Instagramu, Facebooku i LinkedInu.

Kada?

28.04.2021.
00:00