U okviru festivala za djecu Plesni zbirkus, u subotu, 29. svibnja u 18 sati, u HKD-u na Sušaku, održat će se predstava „Drugi Bog“  TRY theatrea Riječ je o angažiranoj kazališnoj predstavi i tribini za stariju djecu i mlade.

Ulaznice uz obaveznu prijavu

Zbog ograničenog broja djece sudionika/ca radionica, obavezna je prijava putem prijavnog obrasca na www.zbirkus.com nakon čega ćete zaprimiti e-mail potvrde i uputu za plaćanje. Cijena ulaznice za predstave je 20,00 kuna, a za radionice 50,00 kuna.

Predstava “Drugi Bog” održat će se ako epidemiološke mjere na datum izvedbe budu dozvoljavale amaterske izvedbe. Rezervacije se zaprimaju kao i za ostale predstave, a o eventualnim promjenama bit ćete obavješteni e-mailom.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze virusom COVID-19. Radi zaštite općeg zdravlja, svi se sudionici/ce i posjetitelji/ce pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski, dok će se na ulazu provoditi preporučena evidencija posjetitelja/ica.

Plesni zbirkus je manifestacija za djecu, mlade, ali odrasle, koju osmišljavaju djeca i koja će od 28.5. do 1.6. na različita mjesta u Rijeci dovesti niz predstava suvremenog plesa, angažiranog kazališta i interdisciplinarnih izvedbi, kao i radionica na kojima se djeca mogu upoznati i okušati u vještinama tih izvedbenih područja.

Festival Plesni zbirkus organiziraju djeca, Prostor Plus i Vijeće mladih Benčić.

Plesni zbirkus realizira se uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija RH i Odjela za kulturu Grada Rijeke.

Podrška: HKD na Sušaku, SU Molekula, Dječja kuća, APURI

Kada?

29.05.2021.
18:00