Ciklus “OK knjižnica, OK zajednica” u srijedu 26. 5. u 18 sati u Zoom sobi Gradske knjižnice Rijeka u sklopu programa American Cornera Rijeka donosi razgovor “Održiva moda: izgledati lijepo, a ne uništavati okoliš i društvo”.

Razgovarat ćemo s Ivanom Biočinom, magistrom inženjerkom tekstilne tehnologije i inženjerstva (smjer dizajn i projektiranje), istraživačicom i autoricom nekoliko knjiga o modi i tekstilnoj industriji te pokretačicom i voditeljicom Instituta za održivu modu.

Sudjelovanje je obvezno prijaviti na mail american.corner@gkri.hr , a slobodno je za sve zainteresirane. Po prijavi dobiva se link Zoom sobe susreta.

Programski ciklus imena “OK knjižnica, OK zajednica” u kojem OK simbolizira pojam “otporne knjižnice” posvećen je osnaživanju zajednice i pojedinca u kontekstu izazova suvremenosti i budućnosti na najrazličitijim područjima života – psihološkom zdravlju, urbanističkom razvoju, tehnološkim revolucijama… Sadržaji programa usmjereni su prema novome, progresivnom i budućnosti s ciljem učenja, inspiriranja i usmjeravanja prema konkretnim akcijama.

Kada?

26.05.2021.
18:00