U subotu, 17. travnja, s početkom u 19 sati, kreće drugi ciklus „Muzike s krovova“, koji će otvoriti koncert mladog riječkog bend Pokle na vrhu zgrade u Ulici Aleksandra Mamića 2 i 4 na Kozali.

Nakon prošlogodišnjeg izrazito uspješnog ciklusa koncerata na krovovima, ideje koja je začeta u svima nam izrazito teškoj i neizvjesnoj situaciji, sa željom podizanja duha i pogleda naših sugrađana na nešto drugo osim epidemioloških brojki i vijesti, započinje novi ciklus koncerata lokalnih glazbenika s riječkih krovova.

„Iako je prošla već godina dana od prvog ciklusa ‘Muzike s krovova’, ponovo se nalazimo u sličnoj epidemiološkoj situaciji, ali isto tako se ponovo pruža prilika za iskazivanjem kreativnog srca Rijeke koje želi svojim sugrađanima olakšati ovu neizvjesnu situaciju i dati priliku da se svi zajedno malo opustimo, poslušamo koncert i uživamo u zalasku sunca s kozalskog krova“, navodi organizatorica i voditeljica projekta Ritam podzemlja, Marija Duvnjak, najavljujući nove koncerte u sljedećih nekoliko tjedana.

Koncert će se moći pratiti putem društvenih mreža, odnosno live streama putem facebook stranice Ritam podzemlja na poveznici https://www.facebook.com/ritampodzemlja ili putem facebook događaja: https://fb.me/e/xv3U7A7z

Kada?

17.04.2021.
19:00