Male tajne profesorice Šifrice se otkrivaju u Prirodoslovnom muzeju Rijeka. U programu ovogodišnje 26. edukativne muzejske akcije Iz/Van/Red/No! putujemo u Zemlju kriptografije koja je, zapravo,  mjesto u koje pametne glavice dolaze često.

Lutkarska predstava Male tajne profesorice Šifrice vodi vas na putovanje u Svijet kriptografije. To je svijet pisanja tajnih poruka. Na tom putovanju ćete upoznati profesoricu Šifricu i njezinog prijatelja profesora Kriptića. Oni će vam objasniti osnovna načela šifriranja i pokazati kako svoje poruke skrivaju od Radoznalića. Zanimljivo, zar ne? Nakon predstave gledatelji će dobiti i slikovnicu na dar!

Predstava se se uprizoruje u Botaničkom vrtu Prirodoslovnog muzeja Rijeka, u ponedjeljak, 24. svibnja, u 19 sati. Predviđeno trajanje predstave je 30 minuta, a namijenjena je djeci uzrasta od 6 do 10 godina.

Tekst i režija: Marija Maksimović
Lutke i scenografija: Igor Malnar
Igraju: Anja Sabol i Marija Maksimović

S obzirom na ograničen broj slobodnih mjesta (najviše 20 osoba), potrebno je rezervirati sjedište na e-mail edukacija@prirodoslovni.com. Prijavu putem elektronske pošte možete izvršiti klikom na gumb REZERVACIJA Šifrica

Prijave se zaprimaju tijekom radnog tjedna, do petka, 21. svibnja, u 16 sati, te na dan predstave, u ponedjeljak, 24. svibnja, do 12 sati.

Ulaz na predstavu je besplatan.

S obzirom da se program odvija u skladu s propisanim mjerama u uvjetima epidemije COVID-19, molimo roditelje/pratitelje djece za razumijevanje te da uz jedno dijete prisustvuje po jedan pratitelj. Na taj bismo način ugostili maksimalan broj djece kojima je program i namijenjen

Predstava je dio projekta Male tajne profesorice Šifrice koji je sufinanciran od strane Grada Rijeke, Odjela za kulturu, 2021.

Kada?

24.05.2021.
19:00