Filmski ciklus Ljubav u doba korone svake nedjelje tijekom siječnja u Art-kino donosi ljubavne klasike za velike i male filmoljupce.

U nedjelju, 31. siječnja 2021. godine s početkom u 16 sati prikazuje se animirani film „Trnoružica“.

Prilikom odavanja počasti novorođenoj princezi Aurori, nepozvana se pojavljuje zla vila Zlurada koja iz ljutnje i osvete na nju baca zle čini. Na svoj šesnaesti rođendan, Princeza bi se trebala ubosti vretenom u prst i umrijeti. Srećom, u blizini se nalaze i tri dobre vile, koje uspijevaju ublažiti kletvu te odvode princezu duboko u šumu gdje ona u tajnosti odrasta. Na njen šesnaesti rođendan, vile je odluče ponovno ujediniti s roditeljima, no kletva se donekle obistini te cijelo kraljevstvo utone u stoljetni san, onaj koji može prekinuti samo jedan princ i iskreni poljubac ljubavi.

„Trnoružica“ posljednja je ekranizacija bajke u produkciji samog Walta Disneyja. Osim bajkovite animacije te pomnog karakternog portretiranja likova, film krase uistinu nezaboravne glazbene kulise, nominirane za nagrade Oscar i Grammy.

Film se prikazuje na originalnom engleskom jeziku s hrvatskim podnaslovima.

Kupite ulaznice na blagajni Art-kina (otvara se svakog dana sat vremena pred početak prve projekcije) ili putem platforme https://www.ulaznice.hr/web/events/67.

Više na https://www.art-kino.org/hr/film/trnoruzica.

Kada?

31.01.2021.
16:00