Na program Ljetnog Art-kina stiže novi Disneyjev igrani film Mulan (od 23. srpnja), nastao prema istoimenom animiranom hitu o legendarnoj kineskoj ratnici.

Epska priča o legendarnoj kineskoj ratnici Mulan vraća se na velike ekrane nakon dvadeset i dvije godine, ovaj put u igranoj varijanti. Prema legendi, Hua Mulan, najstarija kći cijenjenog kineskog ratnika, po njegovoj je bolesti i starosti zauzela očevo mjesto u kineskoj imperijalnoj vojsci te je, pretvarajući se da je muškarac, spasila naciju u borbi protiv osvajača sa sjevera. Mulanina je hrabrost testirana na svakom koraku, ali njezina unutarnja snaga i ratnički potencijal pobjeđuju sve. Na ovom epskom putovanju Mulan će postati cijenjena ratnica i izboriti se za poštovanje svoje zemlje i oca.

Ulaznice

Projekcije u Ljetnom Art-kinu održavaju se svaku večer do 15. srpnja u 21:30, a od 16. srpnja u 21:15 sati, u dvorištu Samostana Gospe Lurdske u koje se ulazi kroz kino, a u slučaju lošeg vremena u dvorani Art-kina. Ulaznice se mogu rezervirati putem e-pošte (ulaznice@art-kino.org), a kupiti na blagajni Art-kina svakoga dana sat vremena prije početka projekcije ili na internetskoj stranici ulaznice.hr.

Kada?

23.07.2020.
21:00