Kvarnerska filmska komisija u prosincu organizira „Kvarner u kratkom“ u sklopu kojeg će se u Art-kinu, uz slobodan ulaz, prikazati tri uspješna domaća kratkometražna filma snimljena u Primorsko-goranskoj županiji.

„Kvarner u kratkom“ program je kojim Kvarnerska filmska komisija želi učiniti svoj rad vidljiv široj javnosti, predstaviti produkcije snimljene na našem području, ali i otvoriti prostor za učenje i rad mladih.

Tim će se povodom u četvrtak, 17. prosinca u 19 sati u Art-kinu prikazati tri kratkometražna filma snimljena na različitim lokacijama u našoj županiji. Na repertoaru su redom: “Mikrokazeta – najmanja kazeta koju sam ikad vidio” riječkog redatelja Igora Bezinovića i Ivane Pipal, “Ništa ja tebi ne govorim, samo kažem” riječke redateljice Sanje Milardović te “Njemački inat” Silve Ćapin. Nakon projekcije slijedi razgovor s članovima filmskih ekipa.

Ulaz na program je slobodan.

Kvarnerska filmska komisija regionalni je filmski ured osnovan 2016. unutar javne ustanove Art-kino uz podršku i poticaj Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Hrvatskog audiovizualnog centra. Vizija Kvarnerske filmske komisije je učiniti Rijeku i Primorsko-goransku županiju privlačnim i prepoznatljivim filmskim destinacijama, a putem pruža administrativnu, logističku, obrazovnu i stručnu podršku domaćoj i stranoj audiovizualnoj produkciji.

Ulaznice

Rad Art-kina odvija se u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama. Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, preporučuje se pravovremena kupnja ili rezervacija ulaznica (što vrijedi i za projekcije gdje je ulaz besplatan).

Ulaznice se mogu rezervirati putem e-pošte (ulaznice@art-kino.org), a kupiti na blagajni Art-kina svakoga dana sat vremena prije početka prve projekcije ili na internetskoj stranici ulaznice.hr.

Više potražiti na https://www.art-kino.org

Kada?

17.12.2020.
19:00

Kalendar događanja