Nina Badrić jedna je od najcjenjenijih hrvatskih glazbenica čija karijera uspješno traje punih 30 godina.  Od početka karijere ne odstupa od kvalitetne glazbe s kojom gradi svoj glazbeni put.

Na koncertu će se publici još jednom približiti svojim prepoznatljivim romantičnim, ljubavnim izričajem koji snažnom interpretacijom jamči nezaboravnu večer i to kroz njene najveće hitove: “Čarobno jutro”, “Dodiri od stakla”, “Dat će nam Bog”, “Dani i godine”, “Za dobre i loše dane”, “Čežnja”, “Rekao si”, “Ratujem s tugom” i brojne druge.

Dosad je objavila sedam solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim glazbenicima diljem regije, ali i svijeta.

Nina je jedna od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade.

Dobitnica je osam nagrada Porin, ali i mnogih drugih. Autorica je većine svojih pjesama, a upravo sa svojom autorskom skladbom Nebo predstavila je Hrvatsku 2012. godine na natjecanju Eurosong u Bakuu u Azerbajdžanu.

Posljednjom pjesmom “Pamtim”, koju opisuje kao najosobniju dosad, nastavlja plodnu diskografsku karijeru.

Ulaznice

Ulaznice za događaje prodaju se u Vintage baru na Gradini i preko sustava mojekarte.hr te njihovim prodajnim mjestima. Ulaznice će se moći nabaviti i na sam dan manifestacija na ulazu u Trsatsku gradinu.

Također, sve informacije vezane za 17. Ljeto na Gradini bit će dostupne na službenoj stranici Ljeta www.trsatskagradina.com kao i na Facebook te Instagram stranici Trsatska Gradina.

Program Ljeta na Gradini financijski podržavaju Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke, Vintage bar te Zagrebačka banka.

Medijski sponzori ljeta su Novi list, portal Moja Rijeka, Radio Rijeka, Laganini FM, radio Korzo, radio Otok Krk.

Kada?

13.07.2022.
21:30