Horor drama Mali Joe redateljice Jessice Hausner, novi je naslov na programu Art-kina. Riječ je austrijsko-britansko-njemačko-francuskoj koprodukciji.

Film prati samohranu majku Alice, predanu inženjerku agronomije u korporaciji koja se bavi uzgojem novih biljnih vrsta. Ona je uzgojila poseban grimizni cvijet koji se odlikuje izuzetnim terapeutskim svojstvima, ali kako cvijet raste, tako raste i njena sumnja da on i nije tako bezopasan.

Film je na Cannes Film Festivalu 2019. osvojio Nagradu za najbolju žensku ulogu (Emily Beecham), nagradu publike na Helsinki Film Festivalu te nominaciju za Zlatnu palmu.

Film se prikazuje 3., 4., 5. i 22. prosinca u 19 sati.

Ulaznice

Rad Art-kina odvija se u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama. Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, preporučuje se pravovremena kupnja ili rezervacija ulaznica (što vrijedi i za projekcije gdje je ulaz besplatan).

Ulaznice se mogu rezervirati putem e-pošte (ulaznice@art-kino.org), a kupiti na blagajni Art-kina svakoga dana sat vremena prije početka prve projekcije ili na internetskoj stranici ulaznice.hr.

Više potražiti na https://www.art-kino.org

Kada?

03.12.2020.
19:00