Zbog najavljene loše vremenske prognoze za petak 24. srpnja, stand-up „Detalji“ Gorana Vugrineca koji je trebao biti održan na otvorenom, na Trgu Riječke rezolucije, odgađa se na novi termin – 21. rujna u 20 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Svi koji su kupili ulaznice za „Detalje“ mogu ih iskoristiti za novi termin ili mogu zatražiti povrat novaca na e-mail support@mojekarte.hr (za online kupnje) ili u Dallas Music Shopu ukoliko su ih kupili na toj lokaciji. Povrat se vrši od 27. srpnja.

Novi show Gorana Vugrineca na Trg Riječke rezolucije donosi priču o svakodnevici koja izgleda kao rutina svih nas, no kad se malo bolje pogleda, zapravo je prepuna duhovitih anegdota. Materijal koji je čekao svoju priliku da zasja obuhvaća dobar dio Goranove karijere i objedinjuje unaprijeđene i nove fore. Ujedno možete biti sigurni, “Detalji” će vas nasmijati kao i svi Goranovi nastupi do sada.

U više od 100 minuta, “Detalji” će vas smjestiti u situacije u kojima ćete se sigurno prepoznati – od odlaska u kazalište preko problema s dragom nam tehnologijom do nezaobilaznog (ne)razumijevanja s obitelji.

Više o programu i ulaznicama dostupno je na portalu HKD-a na Sušaku.

Kada?

24.07.2020.
21:00

Skip to content