Povodom Valentinova, u ponedjeljak, 12. veljače u 19 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku bit će održan donatorski koncert “Gitara i balet ljubavi” koji organizira Udruga Srce za nju.

Nastupaju Frano Živković mladi virtuoz iz Rijeke koji na scenu donosi nevjerojatnu dozu strasti i talenta te učenici Osnovne škole za klasični balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Vežica. Njihova izvedba predstavlja spoj mladosti, strasti i umjetničkog izraza te pruža priliku da zajedno uživamo u ljepoti pokreta i zvuka.

Franina glazba nije samo glazba, to je putovanje kroz raskoš zvukova na jednom instrumentu. U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, Frano Živković će vas povesti na jedinstvenu glazbenu avanturu. Na repertoaru su ljubavne skladbe, oblikovane u originalne aranžmane, kao i dio emotivnog autorskog repertoara koje će stvoriti nezaboravan doživljaj.

Beethoven Lila

Beethoven Lila

Franinoj glazbenoj čaroliji pridružit će se učenici svih uzrasta i razreda iz oba smjera Osnovne škole za klasični balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Vežica stvarajući kolaž plesnih emocija i izraza. Očekuje vas pravo Vizualno i auditivno iskustvo, gdje će plesne kreacije učenika i njihovih predanih profesora biti izvedene uz glazbene uspješnice iz svijeta filma, baleta i glazbenih hitova.

“Ne propustite ovu čaroliju za cijelu obitelj, zagrijte si srca i svi zajedno proslavimo ljubav i dobrotu pomažući bolesnim ženama”, poručuju iz Udruge Srca za nju.

Sav prihod od ulaznica namijenjen je radu Udruge “Srce za nju” koja je najpoznatija po projektu besplatnog prijevoza žena koje boluju od kroničnih životno ugrožavajućih bolesti od kuće do liječnika.

Ulaznice po cijeni od 15 eura možete nabaviti online na platformi Moje Karte.

(Frano Live @ Trsat Castle / Photo by Sandra Polic Zivkovic)

Kada?

12.02.2024.
19:00