Riječki Food Truck Festival kotrlja se punom parom, a osim gastro dijela, u Nugentovom parku ispred Trsatske gradine posjetitelji svakoga dana uživaju u chill zonama, rashlađenim pićima i dobro atmosferi.

U četvrtak, 30. lipnja, svoj nastup u acoustic izvedbi održat će Eni Jurišić koju je javnost imala prilike upoznati u drugoj sezoni „The Voice Hrvatska“, a kasnije i u iznimno popularnoj HRT-ovoj emisiji „A strana“. Ovogodišnji hit duet „Trebaš li me“ s Matijom Cvekom potvrdio je njen status jedne od najperspektivnijih pjevačica nove generacije, a na Trsatu će izvoditi autorske pjesme, kao i covere stranih hitova.

Petak, 1. srpnja, rezerviran je Podravka cooking show koji počinje u 19 sati i kasnije koncert legendarnog Šajete i njegovog benda. Chefovi 79 Tastes pripremat će specijalitet poznat kao Podravski picek.

U subotu, 2. srpnja, u goste dolazi najstariji i najpopularniji zagrebački party brend – RnB Confusion, koji već 19 godina diljem Hrvatske organizira nezaboravne evente, a jedan takav održali su i na prošlogodišnjem Food Truck Festivalu u Rijeci.

Food Truck festival otvoren je svakoga dana od 17 sati do ponoći, a petkom i subotom do 1 sat.

Na sve programe ulaz je slobodan.

(Foto: press Food Truck Festival)

Kada?

30.06.2022. – 02.07.2022.
19:00