U sklopu ovogodišnjeg festivala za djecu Tobogan, što se u Rijeci održava od 24. lipnja do 7. srpnja, održat će se vođena stručna šetnja Dječjom kućom za malene i velike

Vrijeme održavanja: 25. 6. 2021. u 10 i 10:45 (dva termina)
Dob: odrasli + djeca
Organizator: partneri Dječje kuće
Mjesto održavanja: Dječja kuća
Broj sudionika po grupi: 25

Kada nešto nastane iz ruševine poput Dječje kuće priča je sigurno fascinantna. Bivša sušiona duhana, pa skladište, koje se potpuno urušilo i postalo mjesto života golubova, sjajnim arhitektonsko-građevinskim zahvatom postalo je dom kulture za djecu. Kako je tekao proces, koje su tajne arhitekture i što čini prostor Dječje kuće možete saznati na šetnjama uz stručno vodstvo.

Za sudjelovanje je obvezna prethodna prijava na e-mail info@djecjakuca.hr.

Peto izdanje festivala

Festival Tobogan pod geslom “aktivne ferije za djecu” održava se od 2017. godine tijekom kraja lipnja i početkom srpnja te je ovo peto izdanje manifestacije. Nastao je u sklopu razvoja programskog pravca Dječja kuća kao dio aktivnosti programa Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture. Organizatori Tobogana su gradske ustanove u kulturi Art kino, Gradsko kazalište lutaka Rijeka, Muzej moderne i suvremene umjetnosti i Gradska knjižnica Rijeka, programski partneri na razvoju Dječje kuće.

Kada?

25.06.2021.
10:00