U sklopu ovogodišnjeg festivala za djecu Tobogan, što se u Rijeci održava od 24. lipnja do 7. srpnja, u Dječjoj kući održat će se moderirani razgovor i druženje “Gaming YouTube majstor u gostima: HCL.hr i Igor Belan u dvorani!”

Vrijeme održavanja: 28. 6. u 19 sati
Dob: 7+
Organizator: Gradska knjižnica Rijeka i Art-kino
Izvodi: Igor Belan
Mjesto održavanja: Dječja kuća (dvorana)
Vrsta programa: razgovor 

Posebno kroz pandemiju sve digitalno i zabavno poput igara nam je bilo još važnije nego inače. Jer ne možete voljeti videoigre, a ne pratiti HCL.hr i njegov genijalni YouTube kanal. Upoznajte Igora Belana prepoznatljivog junaka (bolje rečeno glas) priče o najvećoj domaćoj gaming zajednici kroz par brzinskih pitanja i odgovora. Kako je sve krenulo, kako radi, koje igre su mu vrh, kako nalazi motivaciju svaki dan, odakle izvlači fore… U opuštenoj atmosferi krasne dvorane Dječje kuće Igor će nas nadahnuti za vlastito stvaranje i pokušaje i pogreške.

Program podržava US Embassy Zagreb kroz program American Corner Rijeka i održava se u sklopu ciklusa “OK knjižnica, OK zajednica” posvećenog otpornosti zajednice i pojedinca tijekom nevolji.   

Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na mail prijave.programi@gkri.hr s naznakom naziva programa i termina.

Peto izdanje festivala

Festival Tobogan pod geslom “aktivne ferije za djecu” održava se od 2017. godine tijekom kraja lipnja i početkom srpnja te je ovo peto izdanje manifestacije. Nastao je u sklopu razvoja programskog pravca Dječja kuća kao dio aktivnosti programa Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture. Organizatori Tobogana su gradske ustanove u kulturi Art kino, Gradsko kazalište lutaka Rijeka, Muzej moderne i suvremene umjetnosti i Gradska knjižnica Rijeka, programski partneri na razvoju Dječje kuće.

Kada?

28.06.2021.
19:00