U sklopu ovogodišnjeg festivala za djecu Tobogan, što se u Rijeci održava od 24. lipnja do 7. srpnja u Dječjoj kući, održat će se turnir videoigranja “Dan trkajuće lasice: Crash Team Racing PS4 turnir”.

Vrijeme održavanja: 29. 6. od 14 sati
Dob: 7 – 13
Organizator: Gradska knjižnica Rijeka i Art-kino
Mjesto održavanja: Dječja kuća + polufinale/finale dvorana (predvečerje)

Staze su zabavne, brze, likovi otkačeni, stalna bitka s konkurencijom šašava, a sve to čini prave sastojke za pravi turnir za osnovnoškolce. Pravi spektakl će biti polufinale i finale koje igramo u dvorani uz profi sound i sliku. Naravno, do toga trebat će biti najbolji u skupinama po plejkama u Dječjoj kući. Za najbolje tu su i fora nagrade.

Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na mail prijave.programi@gkri.hr s naznakom naziva programa i termina.

Peto izdanje festivala

Festival Tobogan pod geslom “aktivne ferije za djecu” održava se od 2017. godine tijekom kraja lipnja i početkom srpnja te je ovo peto izdanje manifestacije. Nastao je u sklopu razvoja programskog pravca Dječja kuća kao dio aktivnosti programa Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture. Organizatori Tobogana su gradske ustanove u kulturi Art kino, Gradsko kazalište lutaka Rijeka, Muzej moderne i suvremene umjetnosti i Gradska knjižnica Rijeka, programski partneri na razvoju Dječje kuće.

Kada?

29.06.2021.
14:00