Autorski hit Branka Đurića – Đure „Đurologija“, trenutno najgledanija predstava u cijeloj regiji, stiže i u Hrvatski kulturni dom na Sušaku u srijedu, 20. siječnja, u 20 sati. Da je uistinu riječ o hit predstavi, dovoljno govori i to što ju je u posljednjih pet godina pogledalo više od 400.000 ljudi.

Popularni Đuro gostovao je u cijeloj Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji Australiji, Kanadi, SAD, zemljama zapadne Europe i Skandinavije. U svim gradovima i mjestima u kojima je predstavljena, Đurologija je izazvala veliki interes te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu Top lista nadrealista i Audicija, Đurologija donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja i izaziva osmijehe na licima svih prisutnih.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, itd., kaže Đuro.

Informacije o ulaznicama dostupne su na portalu Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku.

Kada?

20.01.2021.
20:00