Brudetijada na Morskom prascu, dio je programa “Kultura življenja” unutar projekta Kantrida FKK 2020 – Europski kvart kulture.

Glavni cilj i ovogodišnje, treće Brudetijade jest dakako humanitarni. Prikupljaju se novčana sredstva za nabavu četiri lokomata. Lokomati su rehabilitacijski uređaji koji pomažu u vraćanju  funkcionalnosti donjih ekstremiteta odraslih i djece.

Kultura življenja zajedničko je ime aktivnosti koje se odvijaju u ljetnim mjesecima u sklopu projekta Kantrida FKK 2020. „Kultura življenja“ već svojim imenom u osnovnim crtama otkriva o kakvom je projektu riječ, svojevrstan je to sportsko-gastronomsko-zabavni festival, u ovom slučaju i izrazito humanitarnog karaktera, u kojem će priliku imati aktivno uživati apsolutno sve dobne skupine naših sugrađana, sportaši, rekreativci, ali i brojni turisti koji se u to vrijeme zateknu u Rijeci.

Nositelj projekta Kultura življenja je Humanitarna udruga ​Koga briga.. ​u suradnji s tvrtkom Novi turizam d.o.o. i brojnim drugim partnerima.

Kada?

15.08.2020.
00:00