Beatles Revival Band, riječka glazbena institucija koja skoro okruglih 30 godina vjerno oživljava opus jednih od najvećih glazbenih ikona – The Beatlesa – dolaze na stage River puba u subotu 25. 11., nakon dugih 5 godina nesviranja u Rijeci i okolici.

Iza sebe imaju nestvarno velik broj live koncerata uzduž i popreko regije i Europe, a svakako treba izdvojiti onaj u samom Liverpoolu, na stageu Cavern Cluba, na kojem su i sami Beatlesi nebrojeno puta nastupali, te legendaran nastup u Lisinskom gdje su nastupali sa orkestrom HRT-a, gdje je jedan od svojih posljednjih nastupa upravo te večeri sa njima održao nikad prežaljeni Oliver Dragojević, pjevajući “Yesterday”.

“Pozivamo Vas da nam se pridružite na ovoj svetkovini dobre glazbe, gdje ćemo se prisjetiti fantastičnih skladbi i hitova ove kultne liverpoolske četvorke, u izvedbi također kultne riječke četvorke Beatles Revival Benda!”, pozivaju iz Rivera.

Ulaznice

Karte u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 6 eura, dok na dan nastupa karta iznosi 10 eura. Karte možete kupiti na donjem šanku River puba, a broj ulaznica je ograničen.

Rezervacija stolova SMS-om na 098546529.

Kada?

25.11.2023.
21:00

Kalendar događanja