„Riječki Houdini“ Andrej Škedel na Trsatsku gradinu donosi magiju! Ovogodišnje izdanje Ljeta na Gradini donosi nam dašak magije i mistike! Jedan od najpriznatijih iluzionista i mađioničara u regiji – Andrej Škedel, gostovat će na Trsatskoj gradini prve nedjelje rujna i propitati granice realnosti kakvu poznajemo. Škedel u mađioničarstvo uvodi koncept tematskih iluzija i sofisticiranih manipulacija, a kroz svoje brojne nastupe često se odvažuje na velike i opasne pothvate. Javnosti je poznat kao inicijator Magic festa – prvog hrvatskog festivala iluzije, dok je publiku na malim ekranima oduševio svojim nastupima na Supertalentu.

Ljubav prema mađioničarstvu Andrej gaji još od malih nogu, a do danas je svojim nastupima gledatelje oduševio više od 3000 puta. Javnost ga pamti po nesvakidašnjem iluzionističkom performansu na Korzu u kojem se na visini od 30 metara, obješen o goreći konop, uspio osloboditi iz luđačke košulje. Svoj put kroz opasne iluzije nastavio je bijegom iz vodenog tanka – što je po prvi puta pred publikom izveo u finalu Mystic showa održanog u Centru Zamet.

Ovu je iluziju osmislio i patentirao jedan od najpoznatijih mađioničara svih vremena – Harry Houdini, a svojevremeno je zbog opasnosti bila zabranjena za izvođenje. Andrej Škedel ostat će zapamćen kao prvi iluzionist koji je tu opasnu točku izveo na ovim prostorima. I usudio se! Svoj put kroz jedinstvene izvedbe nastavlja “Ruskim ruletom” u kojem je izbjegao nalete jurećeg vozila, a publiku je zaintrigirao kontroverznim predviđanjem dobitnih loto brojeva sedam dana prije izvlačenja i naravno – pogodio!

Predstava počinje u subotu, 5. rujna u 21 sati, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20 sati.

Poštivanje epidemiološkim mjera, kupnja ulaznica

Kako bi se programi održali uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, pratit će se preporuke Stožera civilne zaštite, a kapacitet gledališta bit će znatno smanjen.

Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Gradini, u trgovinama Dallas music shopa te putem sustava Mojekarte.hr.

Kada?

05.09.2020.
21:30

Kalendar događanja