U HKD-u na Sušaku, u petak, 15. ožujka u 20 sati, nastupa Srđan Dinčić, jedan od najpopularnijih stand-up komičara regije koji će nasmijati riječku publiku svojim najnovijim specijalom „Merkur beskućnik”.

Srđan Dinčić jedan je od pionira beogradske stand-up scene te se ubraja među najomiljenije stand-up komičare regije. U svojoj 13 godina dugoj karijeri nastupao je po Srbiji, zemljama regije i bijelom svijetu. Kad je došao do brojke od 1500 nastupa, prestao ih je i brojati. Prvi je među komičarima sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata u Beogradu. Mnogi ga znaju sa televizije, kao scenaristu i sudionika emisije „Večer sa Ivanom Ivanovićem“.

Ležeran stav, veseo ton i česte improvizacije u komunikaciji sa publikom, razlog su zbog kojih Srđana opisuju i kao neprikosnovenog kralja komedije koji je i sinonim za inteligentan humor. Spontano i nenametljivo Srđan na svojim nastupima nasmijava publiku (a nerijetko i samog sebe) provodeći je kroz bizarnosti svakodnevnih životnih situacija, familijarnih odnosa, priče o braku, prijateljima, susjedima pa čak i rođenoj djeci, i općenito – sarkastično se i bez tabua dotiče realnosti koju živimo. A da, kolege ga zbog čestih fora o životinjama u šali nazivaju Ezopom srpske stand-up scene.

Srđanovi nastupi uživo uvijek su rasprodani, iz publike se svako malo čuje “legenda”, dok sa svojim ranijim specijalom drži titulu najgledanijeg balkanskog stand-upa na You Tube-u.

Karte su u prodaji na mojekarte.hr po cijeni od 10€ u pretprodaji i 12€ na dan predstave.

Kada?

15.03.2024.
20:00

Kalendar događanja