Udruga SMART, uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke, obilježava taj dan, već sedmu godinu za redom, dodjelom nagrade „Volonteri godine“ koja je usmjerena na veću vidljivost i prepoznatost volontera i volonterskog rada.

Ove godine uveli smo i novu kategoriju nagrade, nagradu za dobru praksu uključivanja volontera, „Organizator volontiranja 2013.“ s ciljem promocije dobrih i kvalitetnih volonterskih programa.

Kao i ranijih godina po objavljenom javnom pozivu za nominaciju kandidata za volontere godine, tročlana komisija sastavljena od predstavnika Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i udruge SMART će odabrati 3 volontera s područja grada Rijeke i 3 s područja županije kojima će biti uručene nagrade za njihov volonterski angažman tijekom 2013. godine te će predstavnice i predstavnici SMART-a odabrati najboljeg organizatora volontiranja.

Dodjela nagrada održat će se u Grand hotelu Bonavia 5.12.2013. godine.

Detaljna uputstva za nominaciju i nominacijski obrasci mogu se preuzeti na internetskoj stranici Grada Rijeke (www.rijeka.hr), Primorsko-goranske županije (www.pgz.hr), SMART-a (www.smart.hr) ili zatražiti putem e-maila smart@smart.hr.

Natječaj je otvoren do 4.11.2013. do 15 sati.

Kalendar događanja