Sukladno novim mjerama županijskog stožera vezanih uz održavanje javnih događanja manifestacijama će od danas moći prisustvovati samo osobe s digitalnom COVID potvrdom u elektronskom ili pisanom obliku, negativnim PCR testom, antigenskim testom ili pisanom potvrdom o preboljenju bolesti. Nakon što publika uđe u prostor, mjere koje se odnose na održavanje razmaka i nošenje maski, prestaju biti na snazi.

Za najavljene koncerte Natali Dizdar, Marka Tolje, Tedi Spalata i Ante Gela te Josipe Lisac postoji mogućnost povećanja kapaciteta pa su dodatne ulaznice stavljene u prodaju.

Za već kupljene ulaznice za pojedino događanje, povrat novca može se ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene.

S obzirom na nove mjere, savjetujemo da čitatelji prate službenu stranicu Ljeta na Gradini gdje će pronaći informacije o eventualnoj odgodi ili otkazivanju pojedinih događanja.

Zbog najave lošeg vremena, Old Rock Summer Festival – Dirst day premješten je s 13. srpnja na 14. srpanj, s početkom u 21:00 sat. Otvaranje izložbe Alena Šimokovića „Metamorfoza brodoloma“ se  sa 20:30 sati premješta na sat ranije, odnosno na 19:30 sati.

Svi oni koji ne mogu doći na Old Rock Summer Festival 14. srpnja ulaznice mogu vratiti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupili te će im novac biti vraćen.

Zbog novih mjera manifestacija Frankopan Food i klapa Šufit koja je trebala biti održana 17.srpnja je otkazana, a svi koji su ulaznice kupili moći će ostvariti povrat novaca.

Sve ostale manifestacije na 16. Ljetu na Gradini će se održati sukladno programu. Eventualne izmjene bit će objavljene na web stranici Ljeta na Gradini.

Foto: Ivor Mažar