Izložba postavljena na postamentima na Korzu prikazuje umjetnički rad Vjekoslava Voje Radoičića prikazan u monografiji „Radoičić: San“ izdanoj prošle godine, a moći će se pogledati do 12. studenog. Uz ovu izložbu, do 19. studenog u izlozima Grada Rijeke naći će se i izložba dječjih radova na temu ”Kišobran Voje Radoičića” .

Također, u sklopu manifestacije do subote od 12 do 16 sati moći će se pogledati i lutke koje je izradio Vojo Radoičić, i to u atriju Gradskog kazališta lutaka, a 10. studenog u 15 sati, u povodu zatvaranja 23. revije lutkarskih kazališta, bit će izložen svečani zastor GKL-a s potpisom ovog riječkog autora.

Povodom Dana Voje Radoičića, danas je otvorena i izložba uradaka članova foto grupe Sveučilišta u Rijeci „Baltazar“ u restoranu Kampus na Trsatu, koja će biti postavljena do 20. studenog.

Prvo izdanje manifestacije posvećene radu Vjekoslava Voje Radoičića organizirali su Grad Rijeka, Sveučilište u Rijeci, Studentski Centar Rijeka i Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci, povodom dana rođenja Voje Radoičića 10. studenog. Radoičić je široku popularnost i prepoznatljivost stekao vedrim šarenim stilom koji je u više od pedeset godina rada ugrađivao u svoje brojne slike, crteže, karikature, scenografije, plakate, skulpture i instalacije.