Za prodaju je pripremljeno čak dvije i pol tisuće primjeraka kalendara za 2009. godinu, koji se za 45 kuna mogu kupiti na štandu postavljenom na Korzu ispred Radio Rijeke.

Gradonačelnik Obersnel kupio prvi kalendar Riječki dečki za 2010. Kao i proteklih godina, prve primjerke kalendara prodao je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, želeći potaknuti što više Riječana da se uključe u humanitarnu akciju. U isto vrijeme kada i na Korzu, prodaja kalendara započela je i na zagrebačkom Zrinjevcu, a ove godine volonterski će ih prodavati “novi” i “stari” riječki dečki.

U organizaciji marketinške agencije “Libra”, fotografije za ovogodišnji kalendar u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu snimili su fotografi Maja Bratoš i Damir Fabijanić. Na stranicama kalendara za sljedeću godinu Riječki dečki za 2010. godinu su PR savjetnik Fernando Soprano, sportaš Mirza Džomba, arhitekt Silvije Novak, liječnik prof. dr. sc. Marin Stančić, novinar i urednik Goran Ogurlić, dizajneri Vanja Cuculić i Damir Bralić, PR menadžer Marko Benvin, književnik Ivica Prtenjača, kreativni direktor Branimir Lazanja, modni dizajner Zoran Mrvoš, fizioterapeut Stjepan Krajina, glumac Edvin Liverić i menadžer Ivan Lupić, a sve fotografije su crno-bijele.
(S.R.)