HAK-Utorak

Obilazak za osobna vozila je državnim cestama preko Gračaca, Zatona Obrovačkog i Maslenice (D50, D27 i D54), a za ostala preko Obrovca i Karina (D50 i D27).

Državnom cestom D54 Maslenica-Zaton Obrovački smiju prometovati samo osobna vozila.

Na Paškom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali od Senja do Svete Marije Magdalene (D8) dodatno i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Od 5,10 sati autocesta A6 Rijeka-Zagreb otvorena je za sav promet.

Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u: Gorskom kotaru – D3 Zdihovo-Kupjak-Delnice-Sopač -Gornje Jelenje- Kikovica (stara cesta kroz Gorski kotar), D32 Prezid-Delnice,

D42 Stubica-Ogulinski Hreljin, D50 Žuta Lokva-Špilnik-Gospić-Gračac, D203 Brod na Kupi-Delnice, D305 Parg-Čabar, D501 Gornje Jelenje- Oštrovica- Meja, ŽC 5030 Platak- Kamenjak, ŽC5032 Crni Lug- Mrzle Vodice- Gornje Jelenje, ŽC 5034 Vrbovsko- Ravna Gora-Kupjak, ŽC5062 Kraljev Jarak-Fužine, ŽC5068 Hreljin- Zlobin- Fužine, ŽC5191 Sopač- Mrkopalj- Tuk, te na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Delnica, Čabra, Vrbovskog i u zaleđu Novog Vinodolskog. U Lici na D1 Grabovac- Korenica-Udbina-Gračac-Palanka (Lička magistrala), D23 Žuta Lokva-Senj,

D25 Korenica-Lički Osik-Gospić-Karlobag, D42 Josipdol-Poljanak, D50 Žuta Lokva-Gospić-Lovinac, D52 Špilnik-Korenica, D217 Grabovac-Ličko Petrovo Selo, D218 Užljebić-Sučević-D1, D504 Ličko Petrovo Selo-Prijeboj i D522 Udbina-Gornja Ploča.

Državna cesta D506 Dobroselo-Mazin i županijska cesta Bjelopolje-Donji Lapac zatvorene su za sav promet.

U Pločama je zatvorena Gračka ulica, zbog odrona. Obilazak je kroz grad.

Zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik zatvorena je dionica autoceste A1 Vrgorac- Ravča, samo u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom Vrgorac-Ravča (D62).

Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 7,5 tona voze preko novopostavljenog pontonskog mosta, a ostali obilazno preko Oroslavja ili Velikog Trgovišća.

Dionica D1 Knin-Sinj, između Knina i Biskupije otvorena je za sav promet, a zbog radova će se po potrebi promet regulirati uz privremenu prometnu signalizaciju.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen.