HAK-Petak

Jak vjetar puše na dionicama autocesta – A1 od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok, pa je brzina ograničena na 40 kilometara na sat i A6 Rijeka-Zagreb. No, autoceste su otvorene za sva vozila.

Od 30. rujna, poslije 6 sati, do 3. listopada zbog radova na nadvožnjaku Sveta Helena na autocesti A4 Zagreb-Goričan bit će onemogućen promet iz smjera Vrbovca i Bjelovara prema Svetoj Heleni i Zagrebu, te iz smjera Varaždina i Svete Helene prema Vrbovcu i Bjelovaru.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani.

Na autocesti A1 do 30. studenoga zatvoren je ulazni krak čvora Ravča u smjeru Dubrovnika, zbog radova na nadvožnjaku “Drvenik”.

Danas, do 19 sati, zatvorena je Podravska magistrala u Slatini u ulici Braće Radić. Obilazak je Suhopolje-Sopje-Medinci-Slatina.

Zbog razminiranja, od 8 do 18 sati, zatvara se državna cesta Prijeboj-Ličko Petrovo Selo. Vozila se propuštaju 15 minuta prije svakog punog sata.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema plovidbenom redu, javio je HAK.