HAK-Utorak

Obilazak za teretna vozila je na pravcu Karlovac –Duga Resa-Josipdol-Otočac-Borje-Vrhovine-Korenica i obrnuto. Osobna vozila preusmjeravaju se lokalnim cestama.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na dionicama autocesta A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac, te A3 Bregana-Lipovac između čvorova Križ i Novska.

Na Jadranskoj magistrali kod mjesta Plat (Župa dubrovačka-D8) zbog radova se vozi jednim trakom naizmjence uz regulaciju semaforima.

Zbog radova zatvorene su ceste D1 između Udbine i Gračaca, obilazak je Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac, te D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec, obilazak je preko Vrbovca.

Zbog radova na Zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin, od 21. do 23. kilometra u oba smjera promet teče jednim trakom, uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

U Zagrebu zbog izvođenja radova na polaganju vrelovoda i parovoda na Slavonskoj aveniji, u zoni raskrižja s Ulicom M. Čavića prometuje se dvosmjerno, kolnikom u smjeru istoka. U vrijeme pojačanog prometa mogući su zastoji. Radovi traju do 22. srpnja.

Zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na D42 u mjestu Poljanak, zbog urušavanja dijela kolnika.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja, a trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.