HAK-Petak

Na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke zabrana je za vozila teža od 3.5. tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom,autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

Paškim i Krčkim mostom, te dionicom Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu vozila), a od Senja do Svete Marije Magdalene i za vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupinu vozila).

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru, dionicom autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobić.

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu unutrašnjosti, posebice dionicom autoceste A 1, između Ogulina i tunela Mala Kapela zbog ledene kiše.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostali moraju imati zimsku opremu, u Lici, na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajekt na relaciji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna vozila. U prekidu je katamarnska linija iz Rijeke prema otoku Pagu.