HAK-Cetvrtak

Magla dodatno smanjuje vidljivost u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, posebice na dionici autoceste A2 Zagreb-Macelj, između čvorova Zaprešić i Sveti Križ Začretje.

Zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, zbog zimskih uvjeta, na nekim cestama u Gorskom kotaru i Lici.

Vozače HAK upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme.

U Pločama je zatvorena Gračka ulica, zbog odrona, a obilazak je kroz grad.

Zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik zatvorena je dionica autoceste A1 Vrgorac- Ravča, samo u smjeru Zagreba, a obilazak je državnom cestom Vrgorac-Ravča (D62).

Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 7,5 tona voze preko novopostavljenog pontonskog mosta, ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Žačretje.

Dionica D1 Knin-Sinj, između Knina i Biskupije otvorena je za sav promet, a zbog radova će se po potrebi promet regulirati uz privremenu prometnu signalizaciju.

Danas do 19 sati zbog radova na željezničkoj pruzi zavorena je D2 u Nemetinu (dionica između naselja i nadvožnjaka Nemetin). Promet je preusmjeren na ŽC prema Sarvašu i Erdutu te preko Osijeka za Nemetin.

Danas od 9 do 16 sati bit će onemogućeno skretanje vozilima kroz raskrižje Slavonska avenija/Ulica VII/Spojna cesta (kod Zelene tržnice) i obrnuto. Promet Slavonskom avenijom u smjeru istok-zapad i obrnuto će teći nesmetano.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Zbog vrlo jake bure što puše na Makarskom primorju kao i u Bračkom kanalu, od jutros u 6 sati u prekidu je trajektni promet nalinii između Makarske i Sumartina na otoku Braču, informacija je Gradskog centra