HAK-Utorak

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona je zatvoren izlaz Oštovica u smjeru Rijeke, odnosno prema otoku Krku i Crikvenici.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić zbog radova su zatvoreni zaustavni i vozni trak. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Kroz tunel Sveti Rok na autocesti A1 vozi se dvosmjerno kroz jednu tunelsku cijev.

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 između Velikog Trgovišća i Luke i kroz naselje Gornji Stupnik (stara karlovačka), D34 obilaznica grada Valpova, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D22 Novi Marof-Sudovec, D59 Bribirske Mostine-Krković, D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike) i ŽC 6007 Ražanac-Zadar.

Od 8 do 18 sati, zbog razminiranja, bit će povremeno zatvarana dionica državne ceste Babindub-zračna luka Zemunik D422. Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata.

Zbog radova na autocesti A4 Zagreb-Goričan vozi se dvosmjerno od čvora Sveta Helena u dužini od sedam kilometara (do 72. km) uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.