Foto: Olympics Twitter (@Olympics)Foto: Olympics Twitter (@Olympics)

Poštovana i draga Sara,

iznimno mi je zadovoljstvo u ime Grada Rijeke i svoje osobno čestitati Ti na olimpijskoj zlatnoj medalji koju si u Riju osvojila u bacanju koplja, hicem od 66.18 metara. Dajući svoj maksimum na najvišoj natjecateljskoj razini, što je rezultiralo medaljom zlatnoga sjaja, na najbolji si mogući način opravdala potporu koju Ti je Grad Rijeka, kao članici Atletskog kluba Kvarner, pružio tijekom priprema za Olimpijske igre.

Zadovoljstvo je tim veće kada znamo da si ovim rezultatom, i to na olimpijskoj razini, oborila i svoj osobni rekord i pomakla granicu svojih mogućnosti. Tvoje osvojeno zlato u svima nama pobudilo je iskrenu radost, a vjerujem da je kod mnogih drugih sportaša dodatno ojačalo sportski duh, motivirajući ih da budu još bolji i ustraju u svojim ciljevima.

Svjestan sam toga koliko truda, napora i odricanja stoji iza ovog, kao i svih ostalih
Tvojih odličja i na tome Ti još jednom od srca čestitam i zahvaljujem, jer svojim životom i sportskim postignućima potičeš mnoge koji se u ovakvim trenucima žele poistovjetiti s Tobom.

Ovom prigodom čestitam i Atletskom klubu Kvarner, a posebice treneru Andreju Hajnšeku koji te pripremao za Olimpijske igre.

Vjerujem da će se brzo ukazati prigoda kad ću Ti i osobno moći čestitati, a do tada, srdačno Te pozdravljam, s najboljim željama.
 
S poštovanjem,

Gradonačelnik
Mr.sc. Vojko Obersnel

Oznake