Galerija Antikvarijat Laval počinje sa svojim galerijskim djelovanjem davne 1988. godine u prostoru Trsatske gradine.

Trgovina antikvitetima i galerijska djelatnost uklopljene u jedinstven ambijent u prostorom u samom centru grada, u Ul. Ivana Zajca 10A,  nude veliki izbor antiknog namještaja, umjetničkih predmeta, slika, skulptura te nakita

Vlasnica Galerije Antikvarijata Laval je gđa. Ružica Lakatoš Perčić koja je svojedobno vodila sličnu galeriju na Trsatskoj gradini. Tijekom godina, galerijsku djelatnost primarno zamjenjuje antikvarna. Kako kaže gospođa Lakatoš Perčić jednom kada počnete raditi sa antikvarnim predmetima, ne možete stati jer vam to prijeđe u svojevrsnu strast.

Galerija Antikvarijat Laval (3)

Raditi sa slikama je najteže, ima jako puno krivotvorina i trebate dobro poznavati materiju, kaže Lakatoš Perčić

Trgovina antikvitetima i galerijska djelatnost uklopljene u jedinstven ambijent u prostorom u samom centru grada, u Ul. Ivana Zajca 10A,  nude veliki izbor antiknog namještaja, umjetničkih predmeta, slika, skulptura te nakita. “Raditi sa slikama je najteže, ima jako puno krivotvorina i trebate dobro poznavati materiju“, kaže Lakatoš Perčić te dodaje kako je naše tržište prilično dobro popunjeno namještajem i umjetninama iz svih perioda, osim Art decoa koji je u Rijeci najmanje prisutan.

U prilogu pogledajte što je vlasnica Galerije Antikvarijata Laval, gđa. Ružica Lakatoš Perčić, imala za reći o svom poslu nakon što nas je provela kroz ovaj prekrasan prostor prepunu predmeta velike vrijednosti.