Kadeti HNK Rijeka

Izabranici Damira Jagačića pružili su odličnu igru protiv Partizana, a nakon prvog poluvremena u kojem su obje momčadi pružile čvrst nogomet, te dobrog otvaranja Partizana u nastavku, stigao je pogodak koji je usmjerio utakmicu.

U 51. minuti Rijeka je izborila slobodan udarac na 25 metara. Črnko je potegnuo preko živog zida i pogodio uz vratnicu – 1:0.

Partizan je zatim pristisnuo, imao nekoliko poluprilika, dok je Rijeka čekala svoju priliku iz kontre. Ona je stigla u 68. minuti.

U brzoj kontri Dukađin je odigrao za Mioča, koji  je odmah gurnuo natrag za Dukađina. Napadač Rijeke sjurio se u kazneni prostor i poentirao – 2:0. Rijeka je odličnu utakmicu zaključila u 69. minuti. Mitrović je ubacio, lopta je došla do Mioča koji ju je gurnuo do Dukađina koji je iz prve potegnuo i poslao loptu pod prečku za veliko slavlje.

Rijeka – Partizan 3:0

Sudac: Fodor Bence. Gledatelja: 100.

Strijelci: 1:0 Črnko (51′), 2:0 Dukađin (68′), 3:0 Dukađin (69′).

RIJEKA: Majkić, Ivančević, Mulac, Srok, Iv. Lepinjica, Črnko (od 58′ Dukađin), Šantek (od 67′ Mioč), Kovačević (od 67′ Mitrović), Modrić, Vuk (od 67′ Dunić), Mohorovičić.

PARTIZAN: Krstić, Mandić (od 62′ Nović), Vilotić, Vlalukin, S. Marković, L. Marković, Vuković (od 56′ Kokir), Zekaj, Eminović, Vujanić, Jovanović.