Dolazim iz Vinkovaca, zadnji klub mi je bio Valpovka, kadetski sam reprezentativac. Zašto Zamet? Velika želja mi je bila spojiti rukomet i fakultet, što mi se ostvarilo ovdje u Rijeci i zbog toga sam sretan, započeo je 18-godišnji Franko Krstić.

Kadetski reprezentativac upotpunio je plejadu mladih igrača koji nose dres Zameta, manje-više svi oni u riječkom klubu imaju ista očekivanja.

– Nadam se da ću svojim radom i igrama napredovati, zajedno sa čitavom momčadi, također se nadam da ću svojim trudom, zalaganjem i igrama izboriti mjesto u momčadi i da ću ispuniti očekivanja, trenera, predsjednika i navijača.  Zamet je veliki klub, velika institucija. Osim toga, Zamet je poznat kao sredina koja daje priliku mlađim igračima i tu nekako vidim svoju priliku za napredak. Naravno, podrazumjeva se da jedva čekam da počne sezona, dodao je Franko.

Bez obzira što dolazi iz Slavonije, Franko je za svoju budućnost uz rukomet odabrao informatiku, dijete je svoga vremena, kako je to na predstavljanju ustvrdio Igor Duvnjak, već desetljećima najistaknutiji riječki rukometni kroničar.

– Informatika me privlači čitav život, kompjuteri, programiranje, dodao je Krstić.