– Evo stigao sam i do 100. utakmice u dresu Rijeke. Drago mi je da je ona na kraju završila s tri boda za nas i ostavila nas u utrci za Konferencijsku ligu, rekao je Franko Andrijašević nakon stotog nastupa u bijelom dresu.

Najdraži trenutak nije bilo teško izabrati, Andrijašević je u dresu Rijeke postigao 36 golova, te je bio ključan kotačić u osvajanju duple krune u sezoni 2016./2017.

– Sezona u kojoj smo osvojili naslov prvaka i Kup Hrvatske sigurno će mi ostati u prekrasnom sjećanju, počevši od slavlja nakon pobjede nad Cibalijom, dočeka na Korzu, pa i fešte nakon što smo upravo u Varaždinu osvojili Kup Hrvatske. Tu je i Kup Hrvatske u Šibeniku, kojega se eto i ne sjećam baš (ha, ha, ha). Bilo je tu puno prekrasnih trenutaka i teško ih se svih prisjetiti, ali i od ove sezone pamtit ću taj Kopenhagen, veliku pobjedu i plasman u Europsku ligu u kojoj smo ostavili odličan dojam, rekao je Andrijašević.

Na kraju jedne duge sezone preostaje još jedan veliki ispiti, ogled protiv Gorice i borba za treće mjesto.

– Iza nas je jedna duga sezona. Na nama je da skupimo snage i da u posljednjih devedeset minuta damo svoj maksimum u želji da osvojimo tri boda i dođemo do trećeg mjesta. Napravit ćemo sve što je u našoj moći da na najbolji mogući način zaključimo sezonu, zaključio je Franko Andrijašević.

Foto: HNK Rijeka