Klizalište je na Gatu Karoline Riječke na radost brojnih Riječana postavila tvrtka Forum ugostiteljstvo u suradnji s Gradom Rijekom. Osim što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju, klizalište je mjesto na kojem školska djeca tijekom zimskih praznika mogu kvalitetno provesti vrijeme pod nadzorom stručnog osoblja.

Aktivnosti klizališta najavili su Tea Mičić iz Odjela za odgoj i školstvo Grada Rijeke, direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa,Goran Gračanin, ravnatelj Doma mladih Rijeka i Andrej Radalj, voditelj klizališta iz tvrtke Forum ugostiteljstvo.

Grad Rijeka je u organizaciji Odjela za odgoj i školstvo kao i dosadašnjih godina omogućio besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Sva djeca s područja Grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, adetaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na njihovoj mrežnoj stranici Doma mladih.

Građanima su na raspolaganjutermini u popodnevnim satima, točnije radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna.
Povoljnije klizanje moguće je uz kupnju dnevnih, vikend, tjednih ili mjesečnih karti.

Doček svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati.

Obavijesti i informacije o programima koji će se održavati na klizalištu, mogu se pronaći na Facebook stranici Rijecko.klizaliste, a od ove godine aktivnosti će se bilježiti ina Instagram profilu i You Tube kanalu Morske pahuljice.

Sponzorsku podršku klizalištu pružila je iINA: „INA tradicionalno podržava projekte od važnosti za grad Rijeku i okolicu, a pogotovo kad su oni namijenjeni svim dobnim skupinama. Svim klizačima želimo
što manje padova te puno dobre zabave“, izjavila je Sanja Jakovac Šepić, rukovoditeljica planiranja i kontrole proizvodnje u Rafineriji nafte Rijeka.

(Foto: Forum ugostiteljstvo)