Bradarić: Dinamo nas je pogreškama vratio u igru

Velika pobjeda za nas u kojoj smo pokazali želju, htijenje i karakter. Našli smo se u situaciji u kojoj su nas svi počeli otpisivati, ali mi smo opet dokazali kako znamo igrati i da napredujemo velikim koracima. Sigurno da tu ima još puno stvari na kojima trebamo raditi, ali veseli me što se vidi kako u svakoj utakmici, bilo na utakmici ili treningu baš svi daju svoj maksimum. Mi smo momčad kojoj treba još vremena, ali smo svima pokazali da imamo ‘muda’. Zabili smo Dinamu četiri gola, to me veseli, iskreno ne znam kad im je netko uostalom u HNL-u zabio toliko puta. Sada idemo proslaviti, ali za tri dana nas čeka nova utakmica. Dinamo nas je pogreškama vratio u igru, to nam je dalo krila, ali bavimo se samo sobom. Mi moramo još puno raditi, ne gledamo što rade naši suparnici. Kažem, pred nama je još puno rada, mogli ste vidjeti i danas u nekim situacijama smo s igračem više morali biti mirniji, bolje čuvati posjed lopte. No, zabili smo četiri gola, pobijedili Dinamo i moramo biti zadovoljni, kazao je Filip Bradarić.

Pavičić: Svakim danom izgledamo sve bolje

Želio bih čestitati suigračima na velikoj borbi, odličnoj utakmici i pobjedi nad Dinamom. Moj gol? Normalno da nisam slavio, u Dinamu sam cijeli život, to je moj klub. Zbog tih dečki, cijeloga kluba, pa i navijača, naravno da nisam slavio. Razmišljao sam samo da puknem i zabijem, kako pomoći ekipi. Dobro sam krenuo u proljeće, u četiri utakmice ostvario sam dva gola i dvije asistencije, samo tako treba i nastaviti. Raste mi samopouzdanje, idemo dalje utakmicu po utakmicu, a mi svakim danom izgledamo sve bolje. OK, nismo bili spektakularni, ali smo Dinamu zabili četiri gola. Nismo odmah bili pravi kada je Dinamo dobio crveni karton, tek smo u nastavku spustili loptu i pokazali pravo lice. Mi smo momčad u stvaranju, no svima je jasno kako napredujemo. To smo pokazali i u drugom poluvremenu, preuzeli smo inicijativu i zabili još tri gola, rekao je Domagoj Pavičić.

Heber: Ova je pobjeda plod cijele momčadi

– Ne želim sebe isticati, svi smo odigrali dobru utakmicu, ova je pobjeda plod cijele momčadi. Naravno, presretan sam zbog ta dva gola, ali već se okrećemo budućnosti, pred nama uskoro slijedi čitav niz važnih utakmica, poručio je Heber, koji je dosegnuo brojku od 11 pogodaka.

Izvor: Sportcom