Titulu najboljeg tima ponijele su Ana Dražul I Marina Mrazovac, članice tima EPG NOMI.

13. generacija Startupa Rijeka s inkubacijom je započela u listopadu 2021. godine. Nakon osam mjeseci programa i selekcije, koju periodično provodi Programsko vijeće inkubatora, na ovogodišnjem Demo danu prezentirali su se Skener Yachting: nova vrsta usluge u nautičkom turizmu koja integrira skipera i trenera, Ljeko studio: održivi i ekološki proizvodi koji potiču na povezivanje s prirodom, Regula – codose: inovativne kapsule za kontroliranje vremena i intenziteta djelovanja, Daisy Backpacks: ručno rađeni ruksaci usklađeni s potrebama vlasnika, Curriqla: online platforma za planiranje osobnog razvoja i karijere, Educational Piano Games – NOMI APP: edukativna aplikacija za učenje osnova glazbe i klavira za djecu predškolskog uzrasta, Plantiful studio: ručno rađeni predmeti u kombinaciji biljaka i stakla, Mama, kako si?: centar za podršku majčinstvu, Medrican: prerada biomase konoplje u ljekovito CBD ulje uz vlastitu proizvodnju palete organskih proizvoda koji sadrže CBD.

Prezentirana rješenja evaluirala je stručna komisija koju čine savjetnica u Izvršnoj agenciji za malo i srednje poduzetništvo pri Europskoj komisiji Stephanie E. Trpkov, principal fonda Fil Rouge Capital (FRC) Stevica Kuharski, vlasnica 8 AM INNOVATION za poslovno savjetovanje Ani Gerbin, partner u Lean Startup Croatia Filip Stipančić i direktor Zagrebačkog inovacijskog centra Zicer Frane Šesnić.

Trećeplasiranima proglašeni su Skener Yachting, drugoplasranima Medrican, dok je tim Educational Piano Games – NOMI APP proglašen najboljima.

Najboljim timovima dodijeljene su novčane potpore u visini od 100.000,00, 50.000,00 i 25.000,00 kuna za pokretanje vlastitog poduzeća na području Rijeke.

Demo danu 2022. prisustvovali su gradonačelnik Rijeke Marko Filipović i pročelnica Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke Jana Sertić.

Startup inkubator Rijeka djeluje u okviru Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke i njegov se rad, kao i novčane potpore za najbolje timove u ukupnom  godišnjem iznosu od 175.000,00 kn, u cijelosti financira iz gradskog proračuna.