
„Kad sam počela pisati blog uopće nisam pomišljala da ću
jednog dana otvoriti slastičarnicu“, rekla je Nevena. Njena strast su ručno
izrađene čokoladne praline, kombinacija belgijske čokolade i hrvatskih vina.
Pri otvorenju slastičarnice Nevena je ušla u Start Up
Inkubator Rijeka. „Pošto nemam nikakvog iskustva u poduzetništvu i ne dolazim
iz sektora ekonomije, stvarno mi je trebalo da me netko
usmjeri da što uspješnije vodim jedan ugostiteljski objekt“, istaknula je.
U proces pretvaranja hobija u poslovni pothvat krenula je sa
sestrom. „Zna nekada biti naporno jer sestra i ja još uvijek učimo, ali to i je
ono predivno, što svaki dan nešto novo naučimo. To je dokaz da kad imaš viziju
nečega što želiš ostvariti u životu, to se na kraju stvarno i dogodi“,
zaključila je Nevena.
Više o Ebba’s cuisine saznajte iz priloga.
Podijeli na društvenim mrežama