Publika će moći uživati u dvodnevnim nastupima bendova: The Siids, The Black Room, Midnight Band, Old School Band, Što, Kaj Rock, Grupa Arsenal.

Povodom 30 godina djelovanja HGU PGŽ nastavlja s programima pod nazivom “U rock ritmu” u kojem su u prvom planu povijesne lokacije na kojima se glazba, prvenstveno kroz rock izričaj izvodila uživo. Jedna od njih je i Trsatska gradina na kojem se spremaju vrhunski koncertni provodi.

U srijedu (19.7.)  jednodnevni “Old Rock Summer Festival” u režiji udruge LP Rock gdje nas očekuje osim “lokalnih” znalaca iz Old School Banda i Midnight Banda i dolazak posebnih gostiju: “Grupa  Arsenal” iz Pule te “Što, kaj rock” iz Gorskog kotara.

Ne propustite ovu posebnu priliku da  zaplešete uz vječne rock evergreene!

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 7 eura dostupne su u Dallas music shop Rijeka ili preko sustava Entrio, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 8 eura.

satnica:
20h vrata:
21h Arsenal
21.45h  Što, kaj rock
22.30h Old School Band
23.15h Midnight band

U četvrtak (20.7.) dobitnu glazbenu kombinaciju čine riječki bendovi The Siids i The Black Room. Plesna energija i mračna melankolija formula su zaraznog zvuka koji će razgibati publiku na Trsatskoj gradini. Oba benda će po prvi puta na domaćem terenu osim uspješnica s prethodnih odsvirati i potpuno nove stvari koje će se naći na nadolazećim albumima.

Posebni setovi za posebnu priliku na posebnoj lokaciji!

satnica:
20h vrata
21h The Black Room
22h The Siids

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 8 eura dostupne su u Dallas music shop Rijeka i preko sustava Entrio. Na dan koncerta cijena im skače na 11 eura.

Važna napomena: u slučaju vremenskih neprilika koncert(i) se otkazuje(u).

Koncerti su dio službenog programa Ljeta na Gradini, a zajedničkim snagama organiziraju ga HGU PGŽ s partnerima: udrugom LP Rock i Distune promotion uz svesrdnu podršku Grada Rijeke i TZ Rijeka.

Foto: Kristina Barišić

Kalendar događanja